Microsoft Azure

Microsoft Azure

Micorsoft Azure is een cloud compuing-platform van Microsfot waarmee u uw IT infrasturctuur volledig of gedeeltelijk in de cloud kunt hosten. Zo kan u complete servers en andere infrastructuur volledig in de cloud draaien.
Wat zijn de voordelen?

  • Volledig schaalbaar, uw services in Azure kunnen mee evolueren met uw bedrijf. Resources toevoegen of schrappen kan zonder problemen, en heeft effect op uw maandelijkse verbruiksfactuur. dit is in schil contrast met de aankoop van een fysieke server, die beperkter is in uitbreidingsmogelijkheden en al zeker niet kan "krimpen"
  • Altijd beschikbaar, in tegenstelling tot andere vendoren biedt Azure een gegarandeerde uptime van 99.9%.
  • Hybrid omgevingen, Azure is uitermate geschikt om te werken in plaats van, maar ook samen met uw lokale infrastructuur. Bij vele klanten zien we situaties waarbij on-premises zaken gecombineerd worden met services in de cloud?. Zo combineert u het beste van beide werelden.
  • Tijdswinst, in Azure kan een volledig serverpakr opgezet worden in een fractie van de tijd dat het zou kosten in een on-peremises omgeving.
  • Kostefficiënt; Azure word usage-based gefactureerd: u betaalt enkel wat u verbruikt. er zijn tal van optimalisaties mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld servers die u enkel overdag nodig hebt, 's nacht automatisch laten uitschakelen (en de ochtend erna automatisch laten opstarten). Dit kan een significante impact hebben op uw factuur.
Anker

[]

Azure Backup

Azure Backup, een kosteneffectieve back-upoplossing met één klik, vereenvoudigt gegevensherstel en is eenvoudige in te schakelen van andere services voor Cloud backups.

Het is eenvoudig in gebruik omdat het ingebouwd zit in Azure. Azure Backup heeft back-upondersteuning met één klik voor SQL-databases en virtuele machines die worden uitgevoerd in Azure. Azure Backup is kosteneffectief en minder complex dan andere oplossingen voor cloudback-ups en beveiligt tegelijk uw gegevens tegen ransomware en menselijke fouten.

Anker

[]

Azure en on-premises back-up foto

Azure en on-premises back-up

Maak back-ups van Azure Virtual Machines, SQL workloads en on-premises VMware-machines zonder aanvullende infrastructuur.

Consistentie van toepassingen foto

Consistentie van toepassingen

Herstel gegevens met toepassingsconsistenetie met behulp van VSS momentopname (Windows) en fsfreeze (Linux).

Beveiliging van back-upcloudgegevens foto

Beveiliging van back-upcloudgegevens

Versleutel gegevens en bewaar ze voor langere perioden, ook na legitieme verwijdering, via meervoudige verificatie.

Beheer van cloud back-ups foto

Beheer van cloud back-ups

Beheer resources en activiteit vanaf de centrale back-upbeheerportal van Azure.

Waarom Azure voor beveiliging?

  • Microsoft investeert meer dan €843.300.000 per jaar in onderzoek en ontwikkeling van cybersecurity.
  • We hebben meer dan 3500 beveiligingsexperts in dienst die zich bezighouden met het beveiligen van uw gegevens en privacy.
  • Azure heeft meer certificeringen dan welke cloudprovider dan ook.
Anker

[]